NIAS

 

5 dagen Nias : Reis Sumatra 12.

 

Vijf dagen Nias.

( Reis : Sumatra 12 )

 

Dag 01 :  Medan, Gunung Sitoli.

Aankomst op het eiland Nias. Autorit naar de zuidkant van het eiland. 3 nachten verblijf in het hotel Harus Damai Inn of het Sorake Beach Resort.

            

Dag 02 : Teluk Dalam.

Bezoek aan het dorp Bamawataluo met het traditioneel koningshuis, megalithische stenen en honderd “Adat” huizen. Bezoek aan Orahili en Teluk Dalam. Bezoek aan de dorpen Botohilitano en Hiliamaetaniha.

 

Dag 03 : Soroake.

Dag ter vrije besteding. Gelegenheid om te zwemmen, te snorkelen in de Indische oceaan.              

 

Dag 04 : Gunung Sitoli.

Autorit terug naar Gunung Sitoli. Bezoek aan het traditionele dorp Tumori aan de noordkust van Nias.

Overnachting in een hotel aan het strand.

 

Dag 05 : Gunung Sitoli.

Transfer naar het vliegveld van Gunung Sitoli voor de vlucht terug naar Medan.

 

===================================================================

 

Belangrijk om te weten :

Vliegt naar Nias met een binnenlandse vlucht vanaf Medan. U kunt internationaal aanvliegen op Medan op Noord Sumatra. Malaysia Airlines vliegt vanaf Amsterdam naar Medan via Kuala Lumpur en Singapore Airlines vliegt vanaf Amsterdam naar Medan via Singapore. Overige maatschappijen vliegen tot Jakarta en met een aansluitende binnenlandse vlucht naar Medan.

Vanaf Medan en vanaf Padang vliegt u met een binnenlandse vlucht naar Jakarta en vandaar eventueel verder naar ander bestemmingen binnen Indonesië. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

 

OFFERTE :

Een offerte op basis van dit programma kunnen wij u op verzoek toesturen. Daarvoor willen wij wel van u weten met hoeveel personen u reist en in welke periode. Gebruikt u daarvoor de offerte aanvraag pagina van deze website. Dit arrangement  is een voorbeeld programma en kan verder aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Verlengingen en aanvullingen met een verblijf aan het strand of met een van onze andere programma`s zijn mogelijk. De verblijfsduur in alle plaatsen kan eventueel worden verlengd of ingekort. De maximaal toegestane verblijfsduur binnen Indonesië op basis van een bij binnenkomst verkregen visum bedraagt 30 dagen. Visa voor langer verblijf tot 60 dagen is uitsluitend te verkrijgen via de ambassade.

Laat u ons weten, wat uw ideale reis is, dan maken wij er een goed lopend programma van.

 

Informatie : Tabula Rasa Travel

E-mail        : info@tabularasatravel.nl

Telefoon    : 0031 74 2777000