INDIVIDUELE RONDREIZEN SULAWESI.

 

4 daagse rondreis Toraja : Reis Sulawesi 04.

4 daagse rondreis Toraja en Makassar : Reis Sulawesi 05.

 

 

4 daagse rondreis Toraja.

( Reis Sulawesi 04 )

 

Dag 01 : Makassar.

Aankomst op het vliegveld van Makassar. Autorit van ongeveer 8 uur naar Tana Toraja. U rijdt langs de straat van Makasar en ziet het dagelijks leven van de Buginese kustbewoners. Lunch onderweg. Na de lunch leidt een spectaculaire weg de bergen in naar het Toraja gebied. Diner in het hotel. U verblijft de volgende 3 nachten in het hotel van uw keuze in de plaats Rantepao.

 

Dag 02 : Rantepao.

De volgorde van het  programma voor de komende dagen wordt in overleg bepaald door u en de gids. Indien er een begrafenis plaatsvindt in de omgeving, zal de gids u daarop attent maken en u de gelegenheid geven dit bijzondere evenement bij te wonen. Het programma zal daarop worden aangepast. `s Ochtends en `s middags verkent u de omgeving van Rantepao. U brengt een bezoek aan de hangende graven van Lemo, de grotgraven van Londa, en de traditionele Toraja dorpen Kete Kesu en Suaya. Lunch inclusief. Diner in het hotel.

 

Dag 03 : Rantepao.

Deze dag bezoekt u het dorp Batutumonga en omgeving. U maakt een prachtige wandeling door de rijstvelden. Lunch onderweg in een locaal restaurant. In de middag worden Pallawa en het weversdorp Sa`dan bezocht. Diner in het hotel.

 

Dag 04 : Makassar.

Autorit van Rantepao terug naar het vliegveld van Makassar. Lunch onderweg in de plaats Pare Pare. Transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar uw volgende bestemming.

 

======================================================================================

 

4 daagse rondreis Toraja en Makassar

( Reis Sulawesi 05 )

 

Dag 01 : Makassar.

Aankomst op het vliegveld van Makasar. Autorit van ongeveer 8 uur naar Tana Toraja. U rijdt langs de straat van Makasar en ziet het dagelijks leven van de Buginese kustbewoners. Lunch onderweg. Na de lunch leidt een spectaculaire weg de bergen in naar het Toraja gebied. Diner in het hotel. U verblijft de volgende 2 nachten in het hotel van uw keuze in de plaats Rantepao.

 

Dag 02 : Rantepao.

`s Ochtends en `s middags verkent u de omgeving van Rantepao. U brengt een bezoek aan de hangende graven van Lemo, de grotgraven van Londa, en de traditionele huizen in de Toraja dorpen Kete Kesu, Palawa en Marante. Lunch inclusief. Diner in het hotel.

 

Dag 03 : Makassar.

Autorit van Rantepao naar Makassar. Lunch onderweg in de plaats Pare Pare. Overnachting in het hotel in Makassar.

 

Dag 04 : Makassar.

Na het ontbijt maakt u een rondrit door de stad. U brengt een bezoek aan het VOC fort Rotterdam en de oude haven met de oude houten Makassaarse en Buginese zeilboten. Transfer van Makassar naar het vliegveld voor de vlucht naar uw volgende bestemming. 

 

======================================================================================

 

Belangrijk om te weten :

U vliegt naar Makassar vanaf of via Jakarta of Denpasar / Bali. Internationale vluchten tot Jakarta of Bali en met een aansluitende binnenlandse vlucht naar Makassar. Vanaf Makassar, Palu en Manado vliegt u met een binnenlandse vlucht naar Jakarta en vandaar eventueel verder naar ander bestemmingen binnen Indonesië of met een internationale vlucht naar Europa. Van Palu naar Manado vliegt u met een binnenlandse vlucht via Makassar. Singapore Airlines ( Silk Air ) vliegt als enige maatschappij internationaal aan op Manado via Singapore.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

 

OFFERTE :

Een offerte op basis van dit programma kunnen wij u op verzoek toesturen. Daarvoor willen wij wel van u weten met hoeveel personen u reist en in welke periode. Gebruikt u daarvoor de offerte aanvraag pagina van deze website. Dit arrangement  is een voorbeeld programma en kan verder aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Verlengingen en aanvullingen met een verblijf aan het strand of met een van onze andere programma`s zijn mogelijk. De verblijfsduur in alle plaatsen kan eventueel worden verlengd of ingekort. De maximaal toegestane verblijfsduur binnen Indonesië op basis van een bij binnenkomst verkregen visum bedraagt 30 dagen. Visa voor langer verblijf tot 60 dagen is uitsluitend te verkrijgen via de ambassade.

Laat u ons weten, wat uw ideale reis is, dan maken wij er een goed lopend programma van.

 

Informatie : Tabula Rasa Travel

E-mail        : info@tabularasatravel.nl

Telefoon    : 0031 74 2777000