AVONTUURLIJKE TREKTOCHTEN KENTUNG.

 

Wij kunnen voor u een wandelprogramma`s op maat  samenstellen vanuit Kentung.

Kentung bereikt u binnen Myanmar per binnenlandse vlucht vanuit Yangon en vanuit
Mandalay. Sinds kort kunnen wij u ook een zeer avontuurlijke reis naar Kentung aanbieden over de weg vanaf Inle meer. Ook kunt u Kentung over de weg bereiken vanuit Tachileik aan de grens met Thailand. Dat biedt de mogelijkheid, om een reis door Myanmar te beginnen vanuit het Thaise Chiang Rai. De landgrens is open voor diegenen die reeds in het bezit zijn van een visum voor Myanmar. In aansluiting op een arrangement Kentung kunt u naar Yangon vliegen of naar Mandalay en vandaaruit uw reis door Myanmar vervolgen met elk gewenst programma. Wij adviseren u daar graag verder over.

Van Myanmar naar Laos :

Langrenzen tussen Myanmar en Laos zijn momenteel niet open. Wel kunnen wij u van uit Kentung over de grens naar Thialand brengen. Na minimaal 1 over nachting in Thailand, kunt u de volgende ochtend vanuit Thailand de grens over naar Laos. Vandaar kunt u met de boot over de Mekong rivier naar Pakbeng en door naar Louang Prabang. Vraagt u ons meer informatie naar de mogelijkheden en een offerte.   

Wegconditie algemeen :

Door weersomstandigheden of de conditie van de weg kan het voorkomen, dat geplande programma onderdelen moeten worden aangepast of zelfs geheel komen te vervallen. Wij doen onze uiterste best uw programma zo goed en zo volledig mogelijke uit te voeren. Tabula Rasa Travel en de plaatselijke agent zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door de omstandigheden buiten ons om. Er zal dus af en toe moeten worden geïmproviseerd. Maar dat alles is ook weer en deel van de charme van deze gebieden.

 

OFFERTE :

Een offerte voor een programma Kentung kunnen wij u op verzoek toesturen. Daarvoor willen wij wel van u weten wat u ervoor en erna wilt doen, met hoeveel personen u reist en in welke periode. Gebruikt u daarvoor de offerte aanvraag pagina van deze website. Dit arrangement  is een voorbeeld programma en kan verder aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Verlengingen en aanvullingen met een verblijf aan het strand of met een van onze andere programma`s zijn mogelijk. De verblijfsduur in alle plaatsen kan eventueel worden verlengd of ingekort. De maximaal toegestane verblijfsduur binnen Myanmar bedraagt 28 dagen.

Laat u ons weten, wat uw ideale reis is, dan maken wij er een goed lopend programma van.

 

Informatie : Tabula Rasa Travel

E-mail        : info@tabularasatravel.nl

Telefoon    : 0031 74 2777000