Tweedaagse Beach Safari westkust.

 

Dag 01 : Thandwe - Maung Shwe Lay.

Aankomst op het vliegveld van Thandwe. 

Na aankomst wordt u per auto en boot naar Maung Shwe Lay gebracht, een vissersdorp aan een stille baai op een uur rijden ten zuiden van Ngapali Beach. De dorpsbewoners leven hier nog, volgens de oude tradities en in een langzaam tempo. Uw Engels sprekende gids laat u kennis maken met de gewone dorpsleven en per ossenwagen rijdt u vervolgens door de ongerepte omgeving en naar een klooster, een schooltje en een kleine kliniek. Hierna kunt u onthaasten aan het strand, waar hangmatten en snorkelspullen voor u ter beschikking staan. De traditionele lunch en avondeten zijn inbegrepen, alsmede uw donatie aan het dorp. U overnacht in een tent op het strand.

 

Dag 02 : Ngapali Beach.

In de vroege morgen brengt u een bezoek aan de lokale markt. De rest van de ochtend is ter vrij besteding. U kunt een wandeling maken naar een uitzicht punt of nog een bezoek brengen aan het dorp. Na de lunch wordt u naar het hotel van uw keuze in Ngapali Beach gebracht.

 

Het is tevens mogelijk een excursie van 1 dag te maken vanuit uw hotel in Ngapali Beach.

 

Excursie per ossewagen.     ( hele dag )

Deze dag verkent u de omgeving  van Ngapali Beach per ossenwagen. U maakt kennis met het dagelijks leven in de vissersdorpen. De lunch is inbegrepen en onder weg is er gelegenheid, om te zwemmen en te snorkelen in de baai van St. Andrews.