RONDREIZEN LAOS.

COMBINATIE REIZEN LAOS EN THAILAND.

U kunt Laos eenvoudig combineren met een verblijf in Thailand. Uiteraard kunt u van Bangkok naar Vientiane of Luang Prabang vliegen. U kunt echter ook over de weg reizen door uw rondreis Laos te laten beginnen of eindigen bij een van de grensovergangen. ( zie hiervoor onze Laos programma`s )

Een interessante mogelijkheid is de grensovergang tussen Chiang Saen in noord Thailand ( ten noorden van Chaing Rai ) en Houayxay in noord Laos via de 4e vriendschapsbrug over de Mekong rivier. Vandaar kunt u per boot over de Mekong naar Luang Prabang varen of eerst een bezoek brengen aan de Gibbons van het Nationale Park Nam Kan. ( zie onze reis Laos 14 )

Een tweede mogelijkheid is de grensovergang tussen het Thaise Nong Khai en Vientiane, de hoofdstad van Laos.

Combinaties kunnen wij op maat voor u maken. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

 

VISA :

Laat u zich altijd door ONS goed adviseren over mogelijke grensovergangen. De bepalingen kunnen van tijd tot tijd sterk wisselen. Informatie op andere websites is niet altijd even betrouwbaar.

In het geval van grenspassages over de weg, adviseren altijd de benodigde visa al voor aanvang van uw reis aan vragen. Visa procedures bij deze grensovergangen kosten vaak veel tijd, maar kunnen zelfs geheel ontbreken !

 

OFFERTE :

Een offerte op basis van dit programma kunnen wij u op verzoek toesturen. Daarvoor willen wij wel van u weten met hoeveel personen u reist en in welke periode. Gebruikt u daarvoor de offerte aanvraag pagina van deze website. Dit arrangement  is een voorbeeld programma en kan verder aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Verlengingen en aanvullingen met een verblijf aan het strand of met een van onze andere programma`s zijn mogelijk. De verblijfsduur in alle plaatsen kan eventueel worden verlengd of ingekort. De maximaal toegestane verblijfsduur binnen Indonesië op basis van een bij binnenkomst verkregen visum bedraagt 30 dagen. Visa voor langer verblijf tot 60 dagen is uitsluitend te verkrijgen via de ambassade.

Laat u ons weten, wat uw ideale reis is, dan maken wij er een goed lopend programma van.

 

Informatie : Tabula Rasa Travel

E-mail        : info@tabularasatravel.nl

Telefoon    : 0031 74 2777000