TREKTOCHTEN KALIMANTAN

 

Tabula Rasa Travel verzorgt meerdaagse trektochten door verschillende delen van Kalimantan.

Deze trektochten zijn geheel individueel maatwerk en worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en fysieke mogelijkheden. Belt of mailt u ons voor meer informatie.

 

Belangrijk om te weten :

Vanuit Jakarta kunt u alle vliegvelden van Kalimantan bereiken. Voor een bezoek aan de Orang Oetans van Tanjung Puting / Centraal Kalimantan vliegt u aan op het vliegveld van Pangkalanbun. Naar dit vliegveld kunt u ook vliegen vanuit Semarang op Midden Java en v.v. Dat laatste biedt de mogelijkheid aansluitend een bezoek  te brengen aan midden Java en vandaar door te reizen over de weg of per vliegtuig naar andere delen van het land.

Vanuit andere delen van Indonesië vliegt u in de meeste gevallen met een binnenlandse vlucht aan op Jakarta. Er zijn ook enige vliegverbindingen met Surabaya op oost Java. Wij adviseren u graag over de beste route en combinaties voor uw reis over meerdere eilanden.

 

OFFERTE :

Een offerte op basis van dit programma kunnen wij u op verzoek toesturen. Daarvoor willen wij wel van u weten met hoeveel personen u reist en in welke periode. Gebruikt u daarvoor de offerte aanvraag pagina van deze website. Dit arrangement  is een voorbeeld programma en kan verder aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Verlengingen en aanvullingen met een verblijf aan het strand of met een van onze andere programma`s zijn mogelijk. De verblijfsduur in alle plaatsen kan eventueel worden verlengd of ingekort. De maximaal toegestane verblijfsduur binnen Indonesië op basis van een bij binnenkomst verkregen visum bedraagt 30 dagen. Visa voor langer verblijf tot 60 dagen is uitsluitend te verkrijgen via de ambassade.

Laat u ons weten, wat uw ideale reis is, dan maken wij er een goed lopend programma van.

 

Informatie : Tabula Rasa Travel

E-mail        : info@tabularasatravel.nl

Telefoon    : 0031 74 2777000