INDONESIË

Indonesië is vanwege de gemeenschappelijke geschiedenis nog altijd zeer in trek bij Nederlanders. Het land biedt dan ook een zeer grote variatie aan geschiedenis en oudheden, cultuur en natuur.
De klassieke rondreis door Indonesië gaat uiteraard over de eilanden Java en Bali. Daarnaast is echter nog heel veel meer te beleven.

Het is beslist de moeite waard ook Noord en west Sumatra of Sulawesi of de kleine Sunda eilanden in uw programma op te nemen. Laat u ons weten hoeveel dagen u in totaal voor uw reis heeft uitgetrokken en waar uw interesses liggen, dan kunnen wij goed aangeven, wat mogelijk is.

Wilt u plaatsen bezoeken, waar u een persoonlijke band mee heeft en die misschien ver buiten de toeristische gebieden liggen ? Wij kunnen er met onze jarenlange ervaring voor zorgen, dat u er comfortabel en veilig naar toe kunt.  


Individuele rondreizen in heel Indonesië :

Tabula Rasa Travel heeft ruim 30 jaar ervaring met het begeleiden en uitvoeren van reizen naar alle delen van Indonesië.
Wij kunnen u een grote variatie aan individuele rondreizen aanbieden, van budget reizen,  met verblijf in eenvoudige en middenklasse hotels, tot geheel verzorgde rondreizen in zeer comfortabele, sfeervolle en mooi gelegen hotels.
Rondreis programma`s worden door ons, in overleg met u, ook op maat gemaakt, geheel afgestemd op uw persoonlijke interesses, aantal dagen, fysieke mogelijkheden en budget. Informatie over onze programma`s vindt u onder de verschillende eilanden. Combinaties van reizen over meerdere eilanden maken wij voor u op maat met alle verbindende binnenlandse vluchten of veerboten.
Tabula Rasa Travel is specialist voor reizen naar Indonesisch Papua
De keuze is geheel aan u. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend, persoonlijk advies en offerte.


Avontuurlijk :

Tabula Rasa Travel verzorgt wandelingen, fietstochten en meerdaagse trektochten in gebieden als Nationale Parken. Tijdens de meerdaagse trektochten verblijft u in eenvoudige dorpshuizen of in een tent.
Wij verzorgen trektochten in onder andere Gunung Leuser en Kerinci Seblat op Sumatra ; Kalimantan ; Ujung Kulon / Krakatau en Bromo / Semeru op Java ; Flores ; Baliem vallei, Asmat en Koroway in Papua ;  Lore Lindu en Bada vallei op Sulawesi ; Rinjani beklimming op Lombok.


Strand :

Of u een strand vakantie wilt met mooie excursie of een interessante rondreis met enkele dagen strand aan het eind. Tabula Rasa Travel kan elke combinatie op maat voor u maken.
De mooiste en meest levendige badplaatsen vindt u op Bali, Lombok en bij Manado en Bunaken op Noord Sulawesi. Kleinere strandplaatsen en strand hotels zijn echter ook te vinden op Sumatra, Java, Zuid Sulawesi, Sumbawa en Flores.  
Een heel bijzondere, maar ook luxe accommodatie is het ver van alle drukte gelegen Amanwana Jungle Resort op het eiland Moyo bij de noordkust van Sumbawa.
Wilt u uw rondreis over de eilanden ten oosten van Bali of uw bezoek aan Komodo afsluiten met enkele dagen strand buiten alle drukte van Bali, dan zijn de stranden en hotels op de westkust van Flores daar zeer geschikt voor.