AVONTUURLIJK BALI.

 

Wij zijn momenteel bezig deze programma`s te vernieuwen voor het komende seizoen.

 

 

Belangrijk om te weten :

Vanuit Europa vliegt u met meerdere internationale luchtvaartmaatschappijen naar Bali. Vanaf Java bereikt u Bali met de autoveerboot vanuit de haven van Banyuwangi op de oostkust van Java in slechts een half uur varen de haven van Gilimanuk op de westkust van Bali. Heeft u bij ons een rondreis met de auto over Java geboekt, dan brengen de chauffeur en de gids van Java u tot aan het eerste hotel op Bali. Vanaf de haven van Gilimanuk kunt u vervolgens in uw reis voor de route kiezen langs de zuidkust en direct naar de badplaatsen van Zuid Bali of u kunt u ook eerst naar de noordkust laten rijden voor een aantal dagen, naar keuze, aan de rustige noordkant van het eiland met aansluitend een fraaie rit door het midden naar Ubud en verder naar de zuidkust. Voor een rondreis over Bali is dat laatste een aanbevolen mogelijkheid. U eindigt uw reis dan op korte rijafstand van het vliegveld bij de hoofdstad Denpasar. Er zijn vele binnenlandse vluchtverbindingen met Java, waarvan die met Jakarta, Yogyakarta en Surabaya de belangrijkste zijn. Tevens kunt u vanuit Bali rechtstreeks vliegen naar Makassar op Zuid Sulawesi, naar Jayapura op de noordkust van Papua en naar de eilanden Lombok, Sumbawa, Flores en Sumba.

Wij adviseren u graag over de beste route en combinaties voor uw reis over meerdere eilanden en over de hotel keuze voor uw verblijf aan het strand.

 

OFFERTE :

Een offerte op basis van dit programma kunnen wij u op verzoek toesturen. Daarvoor willen wij wel van u weten met hoeveel personen u reist en in welke periode. Gebruikt u daarvoor de offerte aanvraag pagina van deze website. Dit arrangement  is een voorbeeld programma en kan verder aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Verlengingen en aanvullingen met een verblijf aan het strand of met een van onze andere programma`s zijn mogelijk. De verblijfsduur in alle plaatsen kan eventueel worden verlengd of ingekort. De maximaal toegestane verblijfsduur binnen Indonesië op basis van een bij binnenkomst verkregen visum bedraagt 30 dagen. Visa voor langer verblijf tot 60 dagen is uitsluitend te verkrijgen via de ambassade.

Laat u ons weten, wat uw ideale reis is, dan maken wij er een goed lopend programma van.

 

Informatie : Tabula Rasa Travel

E-mail        : info@tabularasatravel.nl

Telefoon    : 0031 74 2777000