Rondreizen Bali
3 dagen
6 dagen
9 dagen
Avontuurlijk
Sportief
Fietsreis

Hotels
Sanur
Kuta
Nusa Dua
Benoa
Legian
Seminyak
Jimbaran
Ubud
Pemutaran
Lovina
Candi Dasa

Reserveren
Verzekering
Offerte aanvraag

BALI

De bijzondere Hindoe cultuur en de prachtig aangelegde rijstterrassen van het eiland Bali behoren samen tot de hoogtepunten van een reis door Indonesië.
Hoewel het zuiden van Bali veel toeristen trekt, kunt u ook in dat deel nog veel traditionele dorpen bezoeken met grote en kleine tempels en traditionele huizen.
Een ideaal vetrekpunt voor de verkenning van midden Bali is bij voorbeeld het kunstenaarsdorp Ubud. Deze plaats heeft goede en zeer sfeervolle accommodatie in het gezellige centrum, maar ook rustig gelegen tussen de rijstvelden. Vanuit Ubud kunt u wandelen, fietsen en raften.

In tegenstelling tot het midden en zuiden van het eiland, is de noordkust  nog zeer rustig en uitermate geschikt om te wandelen, te snorkelen, te duiken. U kunt hier kiezen uit een verblijf in het levendige Lovina Beach of in het rustige, landelijke Pemutaran of in een van de meer afgelegen speciale duikresorts.

Strandverblijf :

In alle badplaatsen kunt u bij ons een keuze maken uit accommodatie variërend van eenvoudig tot luxe.

 

Rondreizen Bali :

Op Bali bieden wij u verzorgde, comfortabele individuele rondreizen en avontuurlijke programma`s.
Rondreis programma`s kunnen in overleg met u ook geheel op maat worden gemaakt, afgestemd op uw interesses, aantal dagen, fysieke mogelijkheden en budget.

 

Aanvullende rondreizen naar andere eilanden :

Bali is het beste vertrekpunt voor individuele rondreizen naar Nusa Tenggara : Lombok, Sumbawa, Komodo, Flores, Timor en Sumba.
Bal is een goed vertrekpunt voor rondreizen naar Sulawesi, de Molukken en Papua.