Reis naar Indonesië

Indonesië is vanwege de gemeenschappelijke geschiedenis nog altijd zeer in trek bij Nederlanders. Het land biedt dan ook een zeer grote variatie aan geschiedenis en oudheden, cultuur en natuur.

Lees meer »

Reis naar Myanmar

Myanmar is het laatste nog vrijwel geheel authentieke land van Zuid Oost Azië. Het voornamelijk Boeddhistische land heeft haar fascinerende en veelzijdige cultuur kunnen behouden.

Lees meer »

Reis naar Cambodja

Cambodja grenst in het westen en noordwesten aan Thailand, in het noord oosten aan Laos, in het oosten en zuidoosten aan Vietnam en in het zuid westen aan de Golf van Thailand.

Lees meer »

Reis naar Laos

Laos is een langgerekt land langs de beide oevers van de grote Mekong rivier, ingesloten en afgesloten van de zee door Thailand, Myanmar, China, Vietnam en Cambodja.

Lees meer »

Reis naar Vietnam

Vietnam is een langgerekt land langs de Zuid Chinese zee in het zuiden en de golf van Tonkin in het noorden.

Lees meer »

Tabula Rasa Travel verzorgt al uw individuele rondreizen in Zuid Oost Azië. Met onze jarenlange een ervaring, zijn wij de specialist bij uitstek voor reizen naar alle delen van Indonesië, Myanmar, Laos, Cambodja en Vietnam.

CORONA SITUATIE.

In verband met de Corona uitbraak is er momenteel sprake van aangepaste vluchten schema`s voor internationale en binnenlandse vluchten.

Er zijn verder in-reis regels voor alle landen in ons programma. Deze kunnen per land verschillen en worden regelmatig aangepast.

Onze klanten die al een reis bij ons geboekt hebben worden hierover regelmatig op de hoogte gehouden.

Wij voeren in ieder geval geen reizen uit tot eind juni 2021, maar verwachten dat er vanaf juli 2021 weer normaal gereisd kan worden. 

Indien u via ons een reis wilt boeken naar een van onze bestemmingen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u op de hoogte kunnen stellen van het meest recente nieuws. De paspoort en visa regelingen, die op onze website staan vermeld, geven de normale sititatie weer van voor de Corona crisis. Wij verwachten, dat die weer terug zal keren, zodra de speciale maatregelen voorbij  zijn.

Vrijwel al onze reizen worden uitgevoerd op individuele basis. Waar dat niet het geval is, wordt dat excpliciet in het programma vernmeld. De individuele vorm van uw rondreis stelt ons voor 100% in staat aan alle nederlandse en lokale veiligheidregels te voldoen.   

De individuele reisvorm is hierdoor bij uitstek de beste manier van reizen.

 

Programma`s op maat :
Naast de grote variatie aan voorbeeld arrangementen, kunnen wij uw reis ook geheel inrichten naar de persoonlijke wensen en interesses die u ons aangeeft. In nauw overleg met u maken wij de reis, die het beste bij u past. Dat doen wij met behulp van onze eigen langjarige reiservaring. De voorbereiding van uw reis maakt daarom altijd samen met iemand van ons, die daar ook zelf heeft rondgereisd en de omgeving door en door kent. Heeft u specifieke wensen, die volledig buiten het toeristische traject vallen, dan kunnen wij uw reis vrijwel altijd daarop aanpassen. Als het door u gewenste programma praktisch haalbaar is en veilig kan worden uitgevoerd, dan kunnen wij het voor u regelen. 

Voor u geselecteerd :

Op deze pagina`s vindt u met zorg door ons uitgekozen speciale reizen naar heel bijzondere plaatsen.  De prijzen staan hier vermeld. Dit zijn echter niet per definitie de goedkoopste reizen. U kunt door ons ook een basis programma laten verzorgen tegen een lagere prijs. Onder de verschillende landen staan de overige programma mogelijkheden, die wij in diverse combinatie voor u kunnen gebruiken voor een offerte op maat.

Onze sterke punten zijn :

  • Reizen op basis van uw persoonlijke wensen en interesses.
  • Alle tijd voor goed overleg.
  • Advies uit eigen reiservaring.
  • Hoogwaardige service & kwaliteit

Indonesië :
Met meer dan 30 jaar reiservaring in alle landen en op alle eilanden van Indonesie, krijgt u van ons het beste advies voor reizen, die veel meer zijn dan de standaard rondreis. Ook buiten gebieden als Kalimantan, Papua, de Molukken en de eilanden ten oosten van Bali en Lombok kennen voor ons geen geheimen. Wij bieden in Indonesië een uitbreid pakket aan van comfortabele individuele rondreizen tot avontuurlijke wandelingen  en meerdaagse trektochten door het tropisch regenwoud en berg en vulkaan beklimmingen.

Myanmar :
Myanmar heeft al ruim 10 jaar onze speciale belangstelling. Wij kunnen u daar dan ook, als meest ervaren specialist, het allerbest over adviseren. Alle gebieden, ook de meest recent geopende, zijn voor ons bekend terrein en wij laten u graag kennis maken met regio`s die tot voor kort nog gesloten waren voor toeristen. In Myanmar hebben wij voor u comfortabele rondreizen naar culturele hoogtepunten als Yangon, Mandalay, Bagan en Mrauk U en ook avontuurlijke programma`s met fietstochten, wandelingen en meerdaagse trektochten met overnachtingen in kloosters en traditionele dorpshuizen. Dit alles kan worden gecombineerd met enkele dagen heerlijk aan het mooie en nog zeer rustige strand van Ngapali Beach aan de westkust.

Laos :
In Laos bieden wij u individuele rondreizen in het noorden, midden en zuiden van dit langgerekte land. Uiteraard reist u met ons naar de hoofdstad Vientiane en het culturele centrum Luang Prabang. U verblijft altijd in het hotel van uw persoonlijke keuze. Daarnaast hebben wij avontuurlijke arrangementen voor u met wandelingen en meerdaagse trektochten, waarin u kunt kennis maken met de traditionele dorpen van de etnische minderheden en met de exotische flora en fauna van dit bijzondere land. Voor sportieve natuur liefhebbers is een verblijf in een hut in de boomtoppen, met een mogelijke ontmoeting met in het wil levende Gibbons, letterlijk een hoogtepunt van de reis.

Cambodja :
Het hoogtepunt van uw verblijf in Cambodja is en blijft het wereldberoemde, grote tempelcomplex van Angkor. Er zijn echter ook nog andere prachtige tempels, die meer afgelegen en verscholen liggen en daardoor onterecht veel minder toeristen trekken. Wij weten ze te vinden. De hoofdstad Phnom Penh is nog een ontspannen stad met veel Boeddhistische bouwwerken, maar ook met herinneringen aan het turbulente recente verleden. Bent u een liefhebber van natuur, flora en fauna, dan is er voor u een rondreis naar zuid Cambodja met een natuurtocht gecombineerd met een Cruise over het Tonle Sap meer en een verblijf aan het mooie, rustige strand aan de zuidkust bij Kep. Alles bij elkaar een zeer bijzonder land.

Vietnam :
Vietnam is een lang gerekt land met de grote steden Ho Chi Minh in het zuiden en Hanoi in het noorden.
Daartussen liggen nog vele andere culturele bezienswaardigheden, zoals de oude koningsstad Hue, en prachtige natuur gebieden. Voor de natuurliefhebbers stelden wij enige voorbeeldreizen samen met wandelingen door Nationale  Parken. Een rondreis Vietnam laat zich uitstekend combineren met een verblijf aan een van de mooie stranden.

Landen combinatie :
Hoewel elk land in ons programma genoeg te bieden heeft voor een zeer afwisselende en fascinerende reis, kunnen wij ook combinaties van landen voor u samenstellen. Raadpleegt u hiervoor de verschillende landen pagina`s van deze website of neemt u daarover contact met ons op.