Wij zijn met nieuwe programma`s bezig voor 2018 en 2019.

Wij kunnen vanaf heden al wel een programma op maat en een offerte voor u maken voor het komende seizoen.

Individuele programma`s zijn combinaties Baliem Vallei, Korowai en Asmat. Eventueel kunt u de Baliem vallei overslaan. U vliegt aan op Jayapura aan de noordkust en eindigt met een vlucht vanaf Timika aan de zuidkust naar Bali of Jakarta. U kunt ook Koroway laten vervallen.

Vanwege hogere kosten i.v.m. brandstofprijzen en de huur van boten en soms een charter vliegtuig, liggen deze arrangementen in een hogere prijsklasse.  

Wij bieden in deze regio ook groepsreizen aan tegen lagere kosten. U maakt deze rondreis dan binnen Papua in een internationaal gezelschap onder begeleiding van een Europese reisleider. Deze groepen zijn meestal tot 15 deelnemers. Vanwege het beperkte aantal plaatsen en vertrekdata raden wij u aan hiervoor ruim  tevoren boeken. Deze groepsreizen zijn op individuele basis te combineren met programma in ander delen van het land. Vraagt u ons naar de mogelijkheden. Wij maken graag een passende offerte voor u. 

 

OFFERTE :

Een offerte op basis van dit programma kunnen wij u op verzoek toesturen. Daarvoor willen wij wel van u weten met hoeveel personen u reist en in welke periode. Gebruikt u daarvoor de offerte aanvraag pagina van deze website. Dit arrangement  is een voorbeeld programma en kan verder aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Verlengingen en aanvullingen met een verblijf aan het strand of met een van onze andere programma`s zijn mogelijk. De verblijfsduur in alle plaatsen kan eventueel worden verlengd of ingekort. De maximaal toegestane verblijfsduur binnen Indonesië op basis van een bij binnenkomst verkregen visum bedraagt 30 dagen. Visa voor langer verblijf tot 60 dagen is uitsluitend te verkrijgen via de ambassade.

Laat u ons weten, wat uw ideale reis is, dan maken wij er een goed lopend programma van.

 

Informatie : Tabula Rasa Travel

E-mail        : info@tabularasatravel.nl

Telefoon    : 0031 74 2777000